Lauantaina aamuvuorossa oli Osmo marakatti, sähköjänis, adhd...Mistä sitä virtaa oikein riittää?
Ensimmäinen radalta KVKV = 20 ja toiselta VKVK= 20. Osmolla oli kyllä hauskaa ja kieltämättä itsellänikin oli välillä hauskaa. Osmo sai tarvittavaa kisakokemusta ja minä sain nauramisesta muutaman vuoden lisäaikaa :=) Jatkamme tästä hyvissä mielin eteenpäin.
Sunnuntaina aamuvuoroon asteli lauman vanhin ja arvostetuin narttu, Penny! Pennyltä odotetaan ammattimaista käytöstä  ja kuulijaisuutta radalla. Takana kahden kuukauden kisa/harjoittelutauko. Ensimmäisellä radalla lähtö onnistui hyvin ja rataa päästiin suorittamaan niinkuin olin sen harjoitellut. Puomin jälkeen putkiansa johon mentiin omasta ohjausvirheestä. Suoritukseen olin tyytyväinen ja kontaktit olivat hyviä Pennyn tekemiksi.
Toinen rata. Startti onnistui taas ja mentiin hyvin radan puoleen väliin, kunnes Penny teki jotain mitä en olisi uskonut.Hyppykuvion päätteeksi piti tehdä 45 asteen käännös A-esteelle , mutta penny paineli suoraan pimeeseen putkeen, tajuton irtaantuminen.Putkesta ulos tultaessa tuomarin eteen seisomaan ja odotti tuomiota. Jalonen risti kädet hylyn merkiksi Pennylle. Hetken Penny vielä keikisteli Jaloselle jopa istui hänen eteen ja heilutti häntää  kunnes tajusi ettei se enään auta. Yleisöllä,tuomarilla ja tietenkin minulla oli erittäin hauskaa. Näin tälläkertaa...ensiviikonloppuna uudestaan