Lauantaina kisattiin Tsau:n hallilla joka tunnetaan nykyään Royal Canin Areena nimellä.
Osmolla oli tiedossa kaksi agilityrataa ja lähdin niihin pienellä varauksella kun viime viikonloppuna kontakteista ei ollut Osmolla kovin hyviä kokemuksia.
Eka startti oli meille vähän hankala, Osmo kävi kuumana kuin hellankoukku ja lähdössä tapeltiin kuka määrää milloin sinne radalle saa mennä. Kokemus oli tässä kohtaa valttia ja en antanut marakatille mitään mahdollisuutta varastaa lähdössä. Taistelu kesti varmaankin kahdesta neljään minuuttiin ennenkuin annoin lähtöluvan. Radalla sitten nopeuden määräsi Osmo. A-este otettiin kahdella kosketuksella eka kosketus ylösmenokontaktille ja toinen kosketus alastulokontaktille välimatka meni liidellessä. Sitten minulta pieni ohjausvirhe ja kieto hypyltä.puomin alastulokontakti roiskui ja kepeillä ei maltattu pujotella. Kaiken kukkuraksi täydellinen juoksukeinu jonka otin sitten uudestaan. Lopputulos tältä radalta hylky Osmolle ja minulle hiki.
Päivä toinen rata lähti huomattavan helpommin käyntiin ja ohjasin juuri niin kuin olin sen harjoitellut. Ehkä juuri siksi saimme Osmon kanssa nappisuorituksen eli voitto nollan :=) Tälläkertaa ei tarvinut kesken kaiken suunnitelmia muuttaa ja vaikka tuli hiki niin en ollut kertaankaan myöhässä :=)