Luoja kiitos, että olivat viimeiset. Ei sen takia, että olisi jotain ongelmia tai muuta, mutta kun into rupee hiipumaan niin silloin on hyvä pitää taukoa.
Kisat olivat Hämeenkyrössä. Turusta matkaa tuollaiset 170 km. En olisi missään vaiheessa lähtenyt sinne Pennyn tai Pulun yhden startin takia, mutta kun Annella oli vielä mahdollisuus kuitata tämän vuoden  tavoite niin aattelin startata Pennyn kanssa vielä kerran tänä vuonna. Annen blogista voi lukea miten kävi ;=) http://ramos.vuodatus.net/
Penny oli loistava. Jostain taas löytyi uusi vaihde ja nyt minulla oli todella kiire. Rata oli hauska vaikkakin vähän juoksuratamainen. Rataa mentiin ristiin ja rastiin kulmista. Olen todella tyytyväinen keinun ja A.n kontakteista, mutta se puomin alastulo pitää saada sen verran "hitaammaksi" että tuomarikin näkee ne tassun kosketukset :=)
Kaplaksen Mari kehotti viime kesänä minua harjoittelemaan sivuttain työntöä/heittoa pennylle ja näissä kisoissa niistä oli todella apua, viimeiset kolme estettä meni sivuttain työntämiseksi ettei tule esteen ohi.
tulos tämän vuoden viimeisestä kisasta siis 5 ja aikavirhe about -10.40

Tästä sainkin loistavan aasinsillan seuraavalle asialle.
Olen järjestämässä Turkuun ensikevääksi FASTER 2008 tapahtumaa. Tapahtuma on tarkoitettu ensisijaisesti agility parsonharrastajille ikään ja sukupuoleen katsomatta.
Tapahtuma tähtää ohjaajan liikkumiseen kentällä ja miten siihen valmistaudutaan. Lisää aiheesta  Parsonien keskustelupalstalta ja sieltä agility (http://keskustelu.parsonrussellinterrierit.net/keskustelukaista/viewforum.php?f=27)