Oli ja meni ja menestystä emme tuoneet mukanamme. Molemmat tytöt joko varasti taas lähdössä tai sitten kontakteista saatiin virheitä. Ainut hyvä asia oli, että Penny otti lauantaina viimeisen karsintanollan agilityradalta ! ja sijoittui 7.neksi kun osallistujia oli 115 koirakkoa !!  Näin me päästään osallistumaan ensimmäistä kertaa MM-joukkue karsintoihin.
Pidän sitä jokseenkin saavutuksena kun muistelee, että Penny nousi viime vuoden tammikuussa vasta kolmosluokkaan ja olemme painineet isoiden ongelmia kanssa ja joitain ongelmia emme ole vielä selättäneet.
Agirodun jälkeen meillä on ollut täysi agilitytauko ja pelkkää remmilenkitystä. Vasta perjantaina tytöt starttaavat  Kokkolassa Klag-08 kisoissa . Perjantaina yksi agirata, lauantaina ja sunnuntaina 2 rataa kumpanakin päivänä. Pululta puuttuu 2 karsintanollaa ja pennyn kanssa kiinnitän huomiota kontakteihin + omaan ohjaamiseen, kiitos! muistuttamisesta kaikkien alojen asiantuntijalle :)
 
Ostin agirodusta ditan kengät (75€ aika suolainen hinta) ja voin nyt viikonlopun kisaurakan jälkeen (15 starttia :=) sanoa, että toimivat todella hyvin ainakin nurmella, suosittelen! Toivottavasti kestävät yhtä kauan kuin vanhat kenkäni....

Nestori kiittää tätejä ja setiä huolenpidosta kun äiskä ja iskä juoksivat radalla! Erityis kiitos Tarjalle ja Marille!