Nyt on takana elämäni ensimmäiset MM-agilitykarsinnat.
Helsingin jäähalli oli ihan loistava paikka vaikkakin lämpötila sekä riittämätön ilmanvaihto teki kenttäolosuhteet vähän liian kuumaksi ja painostavaksi.
Alusta oli meille molemmille aivan uusi juttu ja sitä etukäteen vähän jännitin miten Penny uskaltaa siinä juosta.

Lauantaina aloitettiin Hyppyradalla ja tehtiin hienosti nolla tulos. Itse kyllä rutistin liikaa ja huolimattomasti annoin pennyn tehdä muutamassa kohdassa liian pitkät kaarrokset.
Sijoituttiin radalla kuitenkin seitsemänneksi ja saatiin sijoistuspisteitä 24 vaikkakin Noora&Bono veti aivan mielettömän nopean radan.

Lauantain toinen rata oli agility ja siitä saatiin hylly. Penny teki loistavat kontaktit, mutta minä en tajunnut puomin jälkeen että se singahtaa väärään päähän putkea. Muuten rata oli loistava.

Sunnuntaina aloitettiin agilityradalla ja oltiin pakko tuloksen edessä.Puomilta + A:lta alastulo virheet ja kepeiltä lisäksi viisi virhettä sekä putkelta kielto eli 20 virhettä mutta ei hylättyä suoritusta ja näin ollen saatiin vielä jatkaa turnausta.
Tämän sunnuntain ekan kisan jälkeen putosimme sijalle 14. mutta kolmen parhaan joukkoon oli vielä teoreettiset mahdollisuudet pitää vaan onnistua hyppykisassa ja viimeisessä agilityradalla.
Hyppykisaan lähdin luottavaisin mielin joka sitten todennäköisesti kostautui meille. En tiedä oliko Penny jo väsynyt vai mitä mutta saatiin radalta kolme kieltoa ja näin ollen hylky ja kisat jäivät sitten siihen. Pennyn kiellot tulivat esteiden ohituksista? oliko jo lihakset väsyneitä vaiko meikäläisen ohjaus vajavaista mutta enpä ole ennen törmännyt pennyn kanssa kyseiseen ongelmaan. Seuraavalla kerralla täytyy kisan edetessä "auttaa" koiraa enemmän ja ohjata extra hyvin.

Kaikille Parsoneiden ohjaajille tsemppiä jatkoon ja kisoissa nähdään !